За нас

Агромашина Груп е официален вносител на трактори Lamborghini за България и представител на световноизвестната компания SDF. Агромашина Груп предлага на своите клиенти висококачествени селскостопански машини и прикачен инвентар от водещи световни производители - Alpego, Projet, Hauer, AgroMaster, MoroAratri, Herculano и много други.

В помощ на модерния земеделец, стремящ се към прецизно земеделие ние осигуряваме пълната гама навигации Topcon, а на лозаро-овощарите можем да предложим продукти от Infaco, VBC, Industrias David и много други.

Екипът ни е изграден от професионалисти, които имат дългогодишен стаж в дистрибуцията, гаранционното и извънгаранционно обслужване на земеделска техника. Техните съвети и помощ ще осигури на Вас, нашите клиенти и партньори, спокойствие и сигурни резултати.

Може да ни намерите в София, Монтана, Силистра, Плевен, Дупница, Ямбол, Пазарджик, Търговище и Добрич. В базите ни може да видите предлаганите от нас машини, а в магазините да намерите богат набор от резервни части и консумативи, както за предлаганите от Агромашина Груп машини, така и за много други. Нашата мисия е да сме в помощ на земеделеца и заедно да намерим най-добрия начин за успех и развитие.

Вярваме, че заедно можем да постигнем по-добри резултати!

 

Наши партньори са:

 
Трактори
Продълбочители, фрези, шредери и сеялки
Прикачни, навесни и самоходни пръскачки, гроздокомбайни
Челни товарачи и машини за снегопочистване и опесъчаване
Пълна гама инвентар от Турция
Плугове
Ремаркета, цистерни, тороразхвърлящи ремаркета, дискови брани, ямокопатели
Машини за зеленчукопроизводство
Навигации за прецизно земеделие
Пълна гама инвентар от Полша
Електрически лозаро-овощарски ножици
Системи за резитба
Системи за резитба
Мини челни товарачи - Pixy
Самонатоварващи ремаркета за животновъдството
Сламопреси
Лозаро-овощарска техника
Пневматични зърнотоварачи
Дискови брани и шредери
Лозарски машини
Машини за лозарство и овощарство
  info@agromachinagroup.com                                                                                                                                                                                    Agromachina Group Ltd 2013 © All rights reserved