GPS TOPCON, модел X 14 Console

Ново поколение конзола със сензорен екран за  позициониране и автопилот

Моделът X 14 на Topcon е оборудван с цветен 4.3" /10,9 см./ сензорен дисплей с 3D графики, който предлага същия изглед като иновативната конзола X 30 на Topcon. Основните предимства са:

  • Лесната за употреба работна среда, използваща графични икони и позволяваща отделни настройки за конкретния потребител.
  • Разполага с голям брой примерни маршрути за управление като разпознава дори граници и обратни завои.
  • Дава възможност за движение по карта с ръчно управление, създаване на маршрут или автопилот.
  • Висококонтрастният, видим на слънчева светлина дисплей, осигурява лесна настройка и висока функционалност.
  • Лесна инсталация към всички познати на пазара марки трактори, пръскачки, комбайни и др.
  • Този тип система е модулна, което ви позволява да започнете с минимални инвестиции от ръчното управление по карта и постепенно надграждайки системата да достигнете най-високо ниво на автопилот.
  • Съвместимост с антините SGR-1 and AGI-4  на Topcon.
Topcon X14 с SGR-1 GNSS антена
Моделът X 14 позволява движение по карта с ръчно управление или създаване при използване на антена Topcon SGR-1 GNSS. Тази антена включва опцията Topcon TruPass™ , който способства за изключително повишаване на точността и намаляване на отклонението от реалната позиция.
Topcon X14 с AGI-4 антена / управление на волана
За повишаване на прецизността на управлението и то на атрактивна цена, Topcon Х14 може да бъде свързан с антена тип AGI-4. Тази антена осигурява прецизно управление и е съвместима със стандарт ISO11783. Тази комбинация ви осигурява един от най-често използваните начини за управление и позициониране на Тopcon: GuideLock. С GuideLock, маршрутите за движение се генерират автоматично на базата на съществуващи в памета примери за движение по терена.
Допълнително AES-25 електроуправление

X14  е съвместим с Topcon AES-25 – електрическа система за управление, комбинираща надежността на хидравликата с удобството на електричеството. С директното си действие, електродвигател с голям въртящ момент AES-25 ви гарантира най-точното електрическо управление.

 

    РАЗГЛЕДАЙТЕ ОЩЕ

 

 

 

  

info@agromachinagroup.com                                                                                                                                                                                 Agromachina Group Ltd 2013 © All rights reserved