Електрически ножици INFACO

INFACO - МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ ИНСТРУМЕНТИ

ИНТЕРЕСЕН ФАКТ ЗА INFACO

Daniel Delmas, основателят на INFACO е изобретател на първата в света електрическа ножица!
INFACO В НАЧАЛОТО

През 1984 г. Daniel Delmas изобретява първата електрическа ножица и основава фирма INFACO S.A. Още през 1985 г. иновативната електрическа ножица, кръстена Electrocoup бива оценена и печели голям брой награди. Така вече над 30 години фирмата е изцяло посветена в разработка и производство на електрически преносими инструменти.

INFACO F3015 - НОЖИЦАТА, КОЯТО СЕ НАСТРОЙВА СПРЯМО ВАС И ВАШИТЕ НУЖДИ

Повече от 6 години са били необходими, за да се създаде най-новият продукт на INFACO - електрическата ножица F3015. При новия модел са направени промени основно в четири направления - маса, мощност, скорост и комфорт. Ножицата е по-компактна, по-бърза, по-мощна и с маса само 790 гр. Внедрени са нов безчетков мотор, платка и дисплей с патентована сензорна система, които гарантират безпроблемна работа и лесно обслужване.
Апаратът ви предоставя възможността самите вие да заменяте режещата глава според вида работа, която извършвате. По този начин оптимизирате инвестицията, само един апарат за различни видове дейности.

ЕЛЕКТРИЧЕСКА НОЖИЦА INFACO F3015
STANDARD
MEDIUM
MAXI
Тегло на ножицата, гр.
790
+70
+480
Отваряне на острието, мм
60
70
100
Срез, мм
40
45
55
Полуотвор
да
Регулиране на полуотвора
да
Режим на работа
импулсен / пропорционален
Индикатор за нивото на батерия
да
Тегло на батерията, гр
810
Подходящ за работа с дясна и лява ръка
да
Издръжливост на батерията
9 часа

ЕДНА НОЖИЦА - БЕЗБРОЙ ПРИЛОЖЕНИЯ

STANDARD
 
MEDIUM
 

MAXI

Специално разработено острие, подходящо за клони с диаметър до 40 мм. Този комплект ви предлага добра маневреност, благодарение на малката режеща глава и намаляване на общото тегло на апарата с 20 гр.   Подходящ за рязане на клони с диаметър до 45 мм. С комплекта Kit Medium вие увеличавате капацитета на вашия апарат. комплекта е специално разработен за работа с овошки и храсти.   Подходящ за рязане на клони с диаметър до 55 м. Перфектният инструмент за възстановяване на стари лозя и овошки. Този комплект е вашият незаменим помощник, с който вече няма да има тежка работа.
 
НОВА БАТЕРИЯ
Литиевойонната батерия с електронна система за управление и защита е подходяща за интензивни натоварвания, по-дълъг експлоатационен живот и изключително кратко време за зареждане - само 90 минути. Този модел не е просто ножица.
 

НОВА ЖИЛЕТКА

Комфортът е повишен чрез нова по-удобна жилетка с поддържащ колан, който осигурява равномерно разпределяне на тежестта и специални отделения за батерията. Коланът е изработен чрез системата AirFlow Contact System, който оптимизира въздушния поток и значително намалява изпотяването. Дизайнът на жилетката и колана позволява батерията да се носи по четири различни начина

1- На жилетката с презрамки
2- На поддържащия колан
3- На колана на панталона чрез щипка
4- Поставена в джоба, благодарение на малкия си размер

 

  

info@agromachinagroup.com                                                                                                                                                                                 Agromachina Group Ltd 2020 © All rights reserved