Lamborghini CF

CF 90 - 100

Здрав, компактен и безотказен...

CF e изключително здрав и компактен верижен трактор, проектиран да работи както в междуредие, така и на полето. Този тип машини са изиграли важна роля в развитието на Lamborghini Tractors. През годините тези трактори са били подобрявани и усъвършенствани, за да се превърнат в надежден инструмент с впечатляваща производителност, които могат да се използват лесно и удобно не само в овощни градини и лозя, но и за стандартни задачи в стопанството при изключително екстремни терени.

ТЕХНИЧЕСКИ ПАРАМЕТРИ
CF 90
CF 100
Максимална мощност, к.с.
85
95
Максимален въртящ момент, Nm
345
373
Цилиндри / Работен обем (бр. / см3)
4 / 4000
4 / 4000
Товароподемност на навеса, кг
2800
2800
Минимална ширина, мм
1360
1460

ДИЗАЙН

Създаден за най-тежките условия на работа...

Проектиран с внимание към всеки детайл включително и към основния - веригите.
Релсовият път се подържа от пет опорни ролки, способни да понасят не само високи радиални, но и аксиални натоварвания.
Освен високата износоустойчивост, специално проектираният профил на башмаците е специфичен и с това, че предотвратява натрупването на кал и почва по веригите, което от своя страна води до повишаване на устойчивостта и сцеплението на машината.   

ДВИГАТЕЛ

Четирилитровият двигател, отговарящ на стандартите за вредни емисии Euro III няма да ви разочарова дори и при най-тежките операции.
Този мотор е оборудван със система за директно впръскване под високо налягане (една от най-съвършените към момента), POWERCORE технология на въздушните филтри и функция за запаметяване на оборотите.
Електронният регулатор осигурява незабавна реакция, безкомпромисна надежност, висока производителност и нисък разход на гориво, съчетани с изключителен комфорт и минимални нива на шум от двигателя.

 

ТРАНСМИСИЯ

Прецизен и маневрен – управлението на CF е детска игра...

СF е оборудван със 16 скорости и реверс, механичната трансмисия със суперредуктор, което го прави подходящ за операциите, изискващи ниска скорост. Изключителната маневреност и максималната производителност се запазват дори и при много тежки условия на работа.
Огромният главен съединител и отделният радиатор за охлаждането на маслото в трансмисията осигуряват постоянна производителност във всякакви условия. Управлението и спирачките се контролират поотделно за всяка верига посредством лостове или педали в кабината. Силоотводният вал с електрохидравличен съединител се предлага с две скорости 540 / 540 ECO.

ХИДРАВЛИЧНА СИСТЕМА

Хидравличната система с два отделни кръга и двойни хидравлични помпи осигурява висока ефестивност при всякакви условия.
Главният кръг поддържа навесната система и до пет двойки хидравлични изводи като захранването му се осъществява от помпа с дебит от 52 l/min, а помпа с дебит от 25 л/мин захранва спирачната система, управлението и силоотводния вал и осигурява смазването на компонентите от трансмисията. Задната навесна система - механична, триточкова със силовопозиционен регулатор се предлага в два варианта - стандартно или усилено изпълнение.

КАБИНА

Моделът се предлага с кабина и без кабина. При моделите с кабина е запазен комфорта като на колесен трактор – шумо- и виброизолирана. Платформата е еластично окачена на гумени тампони, поглъщащи шума и вибрациите и подобряващи комфорта на оператора. Контролните уреди са разположени удобно и интуитивно върху арматурното табло, защитени от неотразяващо слънчевата светлина покритие. Лостовете за контрол и управление са покрити с материал, осигуряващ добър и неизплъзващ се хват за пълен контрол върху машината. Подхода от земята към позицията на оператора е лесен и сигурен.

 

 

info@agromachinagroup.com                                                                                                                                                                                 Agromachina Group Ltd 2013 © All rights reserved