Lamborghini CRONO

Crono 65 – 75 – 80

Когато функционалността е водеща…

Lamborghini Crono може да извършва всички обработки в една малко стопанство или да бъде перфектният помощен трактор в средни и големи стопанства. Основна движеща сила при създаването на трактора е обединяването на функционалност и лекота при управление. Crono се произвежда в три мощностни диапазона с възможност на избор на колесната формула: Crono 65 (62 к.с./46 kW); Crono 75 (72 к.с./54 kW) и Crono 80 (75 к.с./55 kW).

   
ТЕХНИЧЕСКИ ПАРАМЕТРИ
Crono 65
Crono 75
Crono 80
Максимална мощност (к.с./kW)
62/46
72/54
75/55
Хомологирана мощност (к.с./kW)
62/46
72/54
75/55
Максимален въртящ момент (Nm)
240
265
301
Цилиндри / работен обем (бр. / см3)
3/3000
3/3000
4/4000
 
 

ДИЗАЙН

Функционалност, високо качество на всеки детайл и неподражаемият стил на Lamborghini Trattori.

ДВИГАТЕЛ

Двигател Same Deutz-Fahr 1000.4 WTI III A, с турбокомпресор, междинно охлаждане на въздуха и механично управление. Горивна уредба, работеща с високо налягане /1400 bar/ с изключително кратък цикъл на впръскване и сиsтама HRT за хидравлично регулиране на предверението правят двигателя изключително икономичен и приспособим за работа при всякакви метеорологични условия, гарантиращи безпроблемно стартиране и работа дори и при температури от минус 20 градуса. Уникалната конфигурация на смукателния колектор постига перфектно качество на гориво-въздушната смес, гарантирайки висок коефициент на полезно действие, ниска консумация на гориво и високи мощностни показатели. Особено внимание е обърнато на разположението на всички компоненти в двигателния обсег за постигане на лесен достъп при обслужване.

 

ТРАНСМИСИЯ

При създаването на трансмисията основна цел е била постигането на висока ефективност и здравина. Скоростната кутия е механична 5-степенна синхронизирана с 3 диапазона с пълзящи скорости и синхронизиран механичен реверс с общо 15 предни и 15 задни предавки и задвижване 2 WD или 4WD. С работни скорости от 0,29 до 40 км/ч. Crono е приложим при всякакъв вид операции. За постигане на висока енергийна ефективност тракторът е снабден с независим ВОМ с две честоти: 540 или 540ECO и механичен съединител.

 

ХИДРАВЛИЧНА СИСТЕМА

Независимата хидравлична система на волана гарантира лекота и сигурност при управление. Трите двойки допълнителни хидравлични изводи са захранени от помпа с дебит 45 л/мин. Навесната система работи в режим позициониране, драфт и плаващо, с товароподемност до 3600 кг. Блокажът на предния и задния диференциал гарантира висока теглителна характеристика, а сигурността е гарантирана от многодискови спирачки на четирите колела, потопени в маслена баня. 

 

КАБИНА

Тапицираната шумоизолирана кабина с отопление и вентилация, климатик, широки врати, предварително приспособена за монтиране на радиокасетофон, 4 предни и 2 задни работни светлини, телескопични странични огледала, вътрешно осветление осигурява максимален комфорт при работа.

 

 

info@agromachinagroup.com                                                                                                                                                                                 Agromachina Group Ltd 2013 © All rights reserved