Lamborghini MACH VRT

Mach VRT – израз на мощност и стил

Mach VRT въплъщава цялостното превъзходство на новия стил на Lamborghini Trattori. Перфектен синтез на технологии, комфорт и дизайн от Джуджаро, Lamborghini Mach VRT е идеалното решение за големи земеделски производители, които залагат както на висока производителност и ниска консумация на гориво, така и на комфорт при работа.

 
ТЕХНИЧЕСКИ ПАРАМЕТРИ
210
230
250
Максимална мощност (kW / к.с.)
165/224
180/245
194/263
Хомологирана мощност по (2000/25/EC) при номинална честота на двигателя
163/222
178/242
190/258
Максимален въртящ момент (Nm)
883
937
1009
Цилиндри / работен обем (бр. / см3)
6/6057
Товароподемност на навеса (kg)
10 000
Минимална ширина (mm)
2550
Маса без баластни тежести (кг.)
7700 - 8580
8200 - 9100
 
ДИЗАЙН
 

Стилът от Giugiaro Design разкрива функционалност, сила и динамизъм. Решителни линии, агресивен силует и внимание към всеки детайл описват най-добре новата Премиум серия на Lamborghini Trattori. Всички елементи са разположени в групи, според техните функции, с отличителни цветове за максимално улесняване при работа с машината. Резултатът е трактор с изчистен дизайн, мощен и изискан, функционален и елегантен. Предната маска с ксенонови и LED светлини в комбинация с работните светлини осигурява на оператора светлина, близка до дневната. Футуристичната кабината с ергономичен интериор се интегрира перфектно в цялостния дизайн и допринася за максимален комфорт.

ДВИГАТЕЛ

Премиум серията на Lamborghini Trattori  - Mach VRT  е новият флагман  на „яростния бик“ с мощност до 265 к.с., с шестцилиндров двигател DEUTZ TCD 6.1 L06 4V, четири клапана на цилиндър, централно разположени инжектори и турбокомпресор с междинно охлаждане на въздуха. Максималната мощност постигана от двигателя е 265 к.с. при честота на въртене само 1650 об/мин. и намалена консумация на гориво във функция на натоварването, управлявана посредством интегрирана електронна система за управление. Отработените газове се третират в SCR каталитичен неутрализатор, които осигурява ниски нива на вредни емисии при всякакви обороти и режими на работа.

 
ТРАНСМИСИЯ

VRT безстепенната трансмисия осигурява оптимални работни режими при всякакви условия на работа. Безстепенната ZF Smatic S240 трансмисия предлага два възможни избора: 60 км/ч при  2,100 об/мин и 50 км/ч при 1,750 об/мин или 50 км/ч при 2,050 об/мин и 40 км/ч при 1,750 об/мин. Възможен е избора на три работни режима – Автоматичен, Ръчен и ВОМ. Комфортът е на високо ниво като операторът може да работи при ниски скорости чрез употребата на джоистик, без необходимост от скоростен лост, педали за газ, спирачка или съединител. Системата SmartWheel на хидравличния реверс се адаптира според работните условия за времето на реакция за промяна на посоката. Безопасността при работа е отново на високо ниво, посредством системата PowerBrake /мощни спирачки/, електрическата ръчна спирачка и функцията PowerZero /спиране и тръгване без употреба на крачен педал за спирачка/.

 

ХИДРАВЛИЧНА СИСТЕМА

Хидравличната система на Mach VRT покрива и най-високите изисквания, дори базовия модел е изпълнен с хидравлична помпа за кормилната уредба с дебит 44 л/м. и хидравлична товарочувствителна помпа с дебит 120 л/мин или 160 л/мин като опция. Това спомага за достигане на максимална ефективност при минимална консумация на енергия. Базовите двойки хидравлични изводи са 4 броя с електрическо управление, като могат да достигнат до 7 двойки и Power Beyond. Товароподемната сила на задния навес е 10000 кг., а предният достига до 4500 кг.

 

КАБИНА

Панорамна, климатизирана и шумоизолирана кабина с интуитивно разположение на контролните органи, осигурява висок комфорт и функционалност. Кабината модел MaxiVision е създадена съвместно с Giugiaro Design. Тя има футуристичен дизайн и максимално големи прозорци, осигуряващи видимост от 360 градуса и пълен контрол над работната среда. Отделено е голямо внимание на комфорта на оператора с изключително удобна и ергономична седалка, а воланът, модел SoftGrip допринася за цялостния комфорт по време на работа. Всички контролни бутони са групирани и цветово диференцирани за улеснение на водача.

     
  Иновативен мултимедиен интерфейс за управление, посредством 8 или 12 инчов HD touchscreen монитор. Системата включва в Основното Меню: мониторинг на параметрите на работа, оптимизиране на консумацията на гориво и производителността; ISO-bus управление на прикачен инвентар; MP3 и Bluetooth музикална уредба.

 

 

info@agromachinagroup.com                                                                                                                                                                                 Agromachina Group Ltd 2013 © All rights reserved