28 март 2014 г. 

Lamborghini Nitro с поредна престижна награда

Бижуто в семейството на Lamborghini получи поредното престижно отличие - Red Dot Product Design Award. Това е вторият приз за Nitro, след като на Международното изложение в Хановер, Германия Nitro спечели безапелационно сърцата на журито и бе удостоен с приза „Златен трактор за 2014-а за дизайн“.
Red Dot Design Award е една от най-популярните награди в света на дизайна, която се връчва от 1955 г. Това е поредното доказателство, че Lamborghini Nitro е перфектното съчетание на иновативност, функционалност и комфорт.

20 февруари 2014 г. 
Изложение и презентация на техника от Агромашина Груп в Националния Демонстрационен Център за Нови Технологии в Земеделието в Аграрния Университет в Пловдив
В периода 1 февруари до 1-ви март Агромашина Груп бе изложител в Националния Демонстрационен Център за Нови Технологии в Земеделието /НДЦНТЗ/ в Аграрния Университет в Пловдив.
На вниманието на посетителите Агромашина Груп представи трактора, носител на приза „Златен трактор на 2014-а за дизайн“ - Lamborghini NITRO.  Престижната награда бе връчена на международното изложение на селскостопанска техника в Хановер, Германия.
Посетителите се запознаха и с многофункционалния трактор от среден мощностен клас Lamborghini R3, специализирания лозарски трактор Lamborghini RS, както и телескопичен манипулатор и мини челен товарач с марката Caterpillar. Инвентарът бе с марката AgroMaster, който е познат в 40 страни по света и е с 51-годишна история. На 18.02.2014 г. Търговският директор на Агромашина Груп - Любомир Занев, представи пред студентите и посетителите  най-новите тенденции при земеделската техника, а Веселин Карабаджаков изнесе кратка лекция на тема "Ad Blue - всичко, което не знаем за него".
11 ноември 2013 г. 
ПОБЕДИТЕЛ! Lamborghini Nitro с престижната награда "Златен трактор за дизайн"
Lamborghini Nitro 130 VRT бе обявен за златен трактор за 2014 година за дизайн. Най-новият модел в семейството на Lamborghini завладя сърцата на журито както с модерния си дизайн, така и с техническите си параметри, комфорт и функционалност. Това отличие се връчва за 16-та поредна година от жури, съставено от журналисти от 24 страни. В тази категория журито оценява кандидатите, като търси сред тях този, който съчетава в себе си иновации, производителност, стил и ергономичност. Победителят бе обявен на откриването на международното специализирано изложение в Хановер, Германия.
"Отличието, което ни връчиха ме кара да се чувствам наистина удовлетворен", каза главният изпълнителен директор на SAME DEUTZ-FAHR - Лодовико Бусолати. „Няма по-добра награда за усилията на целия екип и за множеството разработки, които ни помогнаха да постигнем това завидно развитие през последните години“, допълни той.
Nitro бе официално представен на селскостопанското изложение SIMA през февруари тази година. Още тогава Nitro привлече вниманието на посетителите с дизайна, в който пролича внимание към всеки детайл, авангардни технологични решения и неподражаем стил, създаден специално за тези, които искат да се открояват в тълпата.
Първите модели Lamborghini Nitro ще може да видите в началото на месец декември в базите на официалния вносител на Lamborghini за България - Агромашина Груп.
09 ноември 2013 г. 
На най-голямото изложение на селскостопанска техника в света, Same Deutz-Fahr получи два сребърни медала за иновации и внедряване на нови технологии в тракторите Lamborghini. Наградите са за концепцията за хидравлична двигателна спирачка и автоматична промяна на скоростта на ВОМ.
Концепцията за хидравлична двигателна спирачка е за усилване на спирачният ефект. Постигната е чрез разсейване и употреба на наличната енергия през хидравличната система, с помощта на електронно управление. Това е прост, надежден и енергоспестяващ метод, позволяващ повишен контрол над превозното средство по време на управление. Автоматичната промяна на скоростта на ВОМ е нова концепция, която работи съвместно с VRT трансмисията, автоматично преминава от стандартен в икономичен ЕСО режим на работа с цел понижаване на консумацията на гориво. Системата е напълно автоматична, работи във функция от променливи при непрестанен диалог между управлението на двигателя, трансмисията и ВОМ.

 

 

 

info@agromachinagroup.com                                                                                                                                                                                 Agromachina Group Ltd 2013 © All rights reserved