Сеялки AgroMaster  

 Пневматични дискови сеялки с торова уредба AgroMaster
Пневматичните дискови сеялки са подходящи за прецизна сеитба на царевица, слънчоглед, захарно цвекло, памук, соя и други култури. Тези сеялки са идеално решение за съвременно земеделие, които осигуряват максимална ефективност с минимални разходи.
Предимствата на пневматичните дискови сеялки пред конвенционалните са:
  • По-висока сеитбена скорост;
  • Благодарение на двойно притъпкващите колела се постига константна дълбочина на засяване, което гарантира равномерно покълване на растенията.
 Пневматични дискови сеялки с микрогранулатор AgroMaster
Микрогранулаторът се използва, когато се налага да се съвместят две операции по време на сеитбения процес. Това могат да бъдат обеззаразяване или третиране с инсектициди срещу вредители. Пневматичният диструбутор регулира подаването на микрогранули, без риск от задръстване на тръбата.
 Пневматични анкерни сеялки с торова уредба AgroMaster

Пневматичните анкерни сеялки са подходящи за прецизна сеитба на царевица, слънчоглед, захарно цвекло, памук, соя и други култури.  Пневматичните анкерни сеялки са резултат от много години усъвършенстване и разработки от екипа на AgroMaster. Тези сеялки са лесни за употреба, надеждни и изключително прецизни. Сеялките са налични с различни конфигурации и различни рамки /фиксирани, телескопични/, за да покрие широк диапазон от изисквания при сеитба на различни посеви.

 Механични сеялки за пролетни култури AgroMaster

Механичните сеялки за пролетни култури са подходящи за прецизна сеитба на царевица, слънчоглед, захарно цвекло, памук, соя, фъстъци, нахут/леблебия и други култури, които могат да бъдат засяти на всякакъв вид обработена почва. Механичните сеялки могат да бъдат с 2, 4, 5 и 6 реда с анкерни или дискови изсяващи апарати. Изсяването се извършва чрез механично задвижване.

 Прикачни сеялки AgroMaster

Прикачните сеялки са подходящи за засаждане при предварително обработена почва. Препоръчва се при сеитбата на зърнени култури /пшеница, ръж, ечемик, овес и др./, бобови растения /грах, боб, леща и др./, също така и сеитба на други култури със семана с размер и сеитбена норма с торовнасяне, подобни на изброените.

 
 Пневматични сеялки за зеленчуци AgroMaster

Пневматичните сеялки са разработени така, че да отговарят на нуждите на зеленчукопроизводителите. Тяхната прецизност е идеалното решение за сеитба на крехки, малки семена, като магданоз, марули, копър, целина, аспержи, патладжан, домати, чушки, краставици, корнишони, праз, бамя, грах, соя, зеле, брюкселско зеле, карфиол, спанак, цвекло, репички, ряпа, моркови, сусам, кимион, мащерка, лале, глухарче, детелина, тютюн, черен кимион и много други.
Изсяващите апарати могат да бъдат между 2-4-5-6-8-10-12, в зависимост от потребностите на стопанството.

 

  

Agromachina Group Ltd 2013 © All rights reserved