Лозаро-овощарски инструменти
 
Campagnola е италианска фирма с богат опит в производството на професионални елктрически, пневматични и механични инструменти за лозаро-овощарството. Campagnola има над 60-годишен опит и е позната с качествените си инструменти из цял свят.
 
Инструмент за връзване на лозя, овошки и зеленчуци LINKER

Инструментът за връзване на лозя, овошки и зеленчуци LINKER е лека и лесна за използване машина, която намалява времето за връзване с над 50% в сравнение с ръчния еквивалент. Linker намалява значително умората на оператора с маса само 940 гр. (включително кабела) и гарантира изпълнение на около 60 операции на връзване в минута. Съвместим с използване с 3 различни материала: стандартна пластмаса, BIO фоторазградима и хартиена. Максималният диаметър на нишката е 25 мм, а инструментът предлага 4 режима на връзване. Linker е проектиран да бъде лесен за използване и поддържане. Поддръжката му е минимална и лесна. Инструментът е оборудван с куфар за съхранение и транспорт.

В комплекта също има зарядно устройство, комплект аксесоари за поддържане на максимална производителност, батерия и ергономична раница. Батерията е с маса 1,5 кг. и има автономност, която гарантира два дни работа.

Оптимизацията на работните инструменти може да се направи лесно с цялата серия 44 на Campagnola. Всички инструменти - електрическите ножици Easy S и Easy L с директно захващане, електрическите ножици Easy 80 и Easy 150 с удължител и електрическият инструмент за връзване Linker са съвместими с една и съща батерия. Машината за връзване Linker може да се захранва и с батерията на електрическите ножици COBRA и PONY, използвайки адаптер.

 
Тресяща машина за беритба

Специална технология, която локализира вибрацията в клоните на дървото, щади кореновата система и стъблото!

Тресящата машина за беритба се използва за събиране на костилкови и черупкови плодове за преработка в хранително-вкусовата промишленост. Корпусът на машината е изработен от алуминиева сплав за намаляване на общото тегло, а дръжката е оборудвана с високоефективна антивибрационна опора, патент на Campagnola. Тресящата машина се задвижва от компактен двигател 52,5 куб.см., който позволява работният диаметър на клоните да достигне до 60 мм. Налични са удължители с дължина 130, 200 и 330 см.
 

 

 

info@agromachinagroup.com                                                                                                                                                                                 Agromachina Group Ltd 2020 © All rights reserved