Lamborghini RF Trend

RF Trend 70 – 80

Когато функционалността е водеща…

Lamborghini RF Trend може да извършва всички обработки в една малко стопанство или да бъде перфектният помощен трактор в средни и големи стопанства. Основна движеща сила при създаването на трактора е обединяването на функционалност и лекота при управление. RF Trend се произвежда с мощност 65 к.с. и 75 к.с. с възможност на избор на колесната формула.

Технически параметри
RF Trend 70
RF Trend 80
Мощност, к.с.
65
75
Максимален въртящ момент, Nm
292
353
Цилиндри / Работен обем (бр/см3)
3 / 2.887
4/3.849
Товароносимост, кг
2700 кг / 3050 кг
Минимална ширина, мм
1422 мм - 1498 мм  / 1612 мм - 1642 мм

ДВИГАТЕЛ

Двигател FARMotion, с турбокомпресор, междинно охлаждане на въздуха и механично управление. Горивна уредба, работеща с високо налягане с изключително кратък цикъл на впръскване и сиsтама HRT за хидравлично регулиране на предверението правят двигателя изключително икономичен и приспособим за работа при всякакви метеорологични условия, гарантиращи безпроблемно стартиране и работа дори и при температури от минус 20 градуса. Уникалната конфигурация на смукателния колектор постига перфектно качество на гориво-въздушната смес, гарантирайки висок коефициент на полезно действие, ниска консумация на гориво и високи мощностни показатели. Особено внимание е обърнато на разположението на всички компоненти в двигателния обсег за постигане на лесен достъп при обслужване.

ТРАНСМИСИЯ

При създаването на трансмисията основна цел е била постигането на висока ефективност и здравина. Скоростната кутия е механична 5-степенна синхронизирана с 3 диапазона с пълзящи скорости и синхронизиран механичен реверс с общо 15 предни и 15 задни предавки и задвижване 2 WD или 4WD. С работни скорости от 0,29 до 40 км/ч. RF Trend е приложим при всякакъв вид операции. За постигане на висока енергийна ефективност тракторът е снабден с независим ВОМ с две честоти: 540 или 540ECO и механичен съединител.

ХИДРАВЛИЧНА СИСТЕМА

Независимата хидравлична система на волана гарантира лекота и сигурност при управление. Трите двойки допълнителни хидравлични изводи са захранени от помпа с дебит 45 л/мин. Навесната система работи в режим позициониране, драфт и плаващо, с товароподемност до 3050 кг. Блокажът на предния и задния диференциал гарантира висока теглителна характеристика, а сигурността е гарантирана от многодискови спирачки на четирите колела, потопени в маслена баня. 

 

КАБИНА

Тапицираната шумоизолирана кабина с отопление и вентилация, климатик, широки врати, предварително приспособена за монтиране на радиокасетофон, 4 предни и 2 задни работни светлини, телескопични странични огледала, вътрешно осветление осигурява максимален комфорт при работа.

 

 

info@agromachinagroup.com                                                                                                                                                                                 Agromachina Group Ltd 2020 © All rights reserved