Lamborghini SPARK

Lamborghini SPARK 120 – 130 – 140

Силата си има собствен стил...

Серията SPARK на Lamborghini използва най-новите технологии комбинирани с неподражаемия стил на Ламборгини. Отличаващ се  не само с елегантност, но и със сила и надеждност Lamborghini SPARK с готовност посреща всяко едно предизвикателство. Визията на трактора е разработена от Giugiaro Design със своите изключителни цветове и линии е перфектното съчетание на красота и функционалност.

Параметри SPARK 120 SPARK 130 SPARK 140
Мощност, к.с. 116 126 136
Максимален въртящ момент, Nm 462 506 544
Цилиндри / Работен обем (бр/см3) 4/3.849 4/3.849 4/3.849
Товароносимост, кг 5.000 5.000 7.000

ДИЗАЙН

Уникалният стил, дело на Giugiaro Design, е резултат от една амбициозна цел: да се почувстваш специален в тази машина. Привлекателни форми и агресивен силует изразяват характера на SPARK, който е едновременно мощен и изискан, спортен и елегантен. Дизайнерът залага на класическите цветове – черно и бяло, а LED стопове на задните калници придават на трактора елемент на съвършенство.
 

 

ДВИГАТЕЛ

Четири цилиндровите двигатели FARMotion комбинират високи мощностни показатели и нисък разход на гориво. Разработени специално за приложение в селското стопанство двгателите FARMotion, горивна система тип Common rail и турбокомпресор с интеркулер тези мотори са критерий за безотказна работа в мощностния диапазон от 120 до 140 к.с.

ТРАНСМИСИЯ

SPARK се предлага с четири вида трансмисии – всяка отговаряща на конкретни изисквания: механична, с три степенен Powershift, APS с автоматичен Powershift и SMS система за синхронизиране на скоростта и превключването с цел оптимизиране  работата на двигателя. Максималната конструктивна скорост на движение е до 50 км/ч. Съединителят и реверсът с електрохидравлично управление и системата Stop and Go правят трактора изключително маневрен дори и в тесни пространства. Задвижван от многодисков триещ независим съединител в маслена вана силоотводният вал също се отличава с висока надежност.

 

ХИДРАВЛИЧНА СИСТЕМА

Lamborghini SPARK се предлага с 3 конфигурации на хидравличната система за максимална ефективност и минимално консумирана мощност от двигателя: система с единична помпа с дебит 60 л/мин; система с двойна помпа 60 ECO (60 л/мин при номинална честота на двигателя 1,600 об/мин и система с помпа с дебит 90 л/мин.с енергоспестяваща система, намаляваща консумираната мощност с 2.7 к.с. В допълнение към оборудването са електронно управляема задна навесна система, предлагана с товароподемност от 5000 кг или 7000 кг, механично или електрически управляеми хидравлични изводи, независима хидравлична система за управление с SDD и вградена хидростатична спирачна система с дискове, потопени в маслена вана на 4-те колела.

КАБИНА

Комфортна, просторна и шумоизолирана кабина с контрол на климата прави работата със SPARK истинско удоволствие. Големите извити прозорци предлагат 360 ° видимост за ясна и безпрепятствена гледка на оператора. Кабината се предлага с механично или пневматично окачване, предният мост е с активно окачване, електронно управляемо. Вътре в кабината, която е пригодена за максимален комфорт са налични не една, а две автоматични системи за управление - SDS и ASM.

 

 

 

info@agromachinagroup.com                                                                                                                                                                                 Agromachina Group Ltd 2020 © All rights reserved