Lamborghini Spire F / Spire S

Lamborghini Spire S и Spire F са с малки размери, но с голяма производителност и са специално създадени за работа в овощни градини и лозя. Малкото междуосие и компактните размери, съчетани с голяма маневреност, правят тези трактори идеални за използване в ограничени пространства. Друга важна особеност на моделите от сериите Spire F и Spire S e голямата им мощност, осигуряваща прецизната работа със силно енергонаситени машини.

 
Технически параметри
SPIRE F
SPIRE S
100
105
115
90
105
115
Мощност, к.с.
88
102
113
88
102
113
Максимален въртящ момент, Nm
354
408
435
354
408
435
Цилиндри / Работен обем (бр/см3)
4/3849
Товароносимост, кг
2800
2600
Минимална ширина, мм
1578
1612
1381
1460
 

ДИЗАЙН

Внимание към всеки отделен детайл, функционалност и оптимално използване на пространството. Компактната и надеждна конструкция допринася за елегантния и съвременен външен вид на Spire F и Spire S. Плавните закръгления на торпедото и кабината правят лесно и сигурно движението в тесни междуредия, без да се повреждат растенията.

ДВИГАТЕЛ

Двигателите са проектирани и произведени да съчетават високи мощност и надеждност. Четири-цилиндровият двигател FARMotion, оборудван с турбокомпресор, междинно охлаждане на въздуха, горивна система тип помпа-дюза с електронно управление и  осигуряват висока мощност и нисък разход на гориво.

ТРАНСМИСИЯ

Модерните технологични решения приложени в трансмисията я правят изключително практична и надеждна и в двата си варианта.

  • 45/45 предавки – пет скорости с три стъпален супер редуктор и тристепенен Power Shift.   
  • 30/15 предавки с механично превключване и хидравличен реверс с два многодискови потопени в масло съединителя.
Тези трансмисии позволяват скорост на движение до 40 км/ч. без значение от размера на гумите, автоматичен режим на включване/изключване на предния мост, спирачки на четирите колела и синхронизиран силоотводен вал с три режима на работа - (540/540ECO/1000).
 

ХИДРАВЛИЧНА СИСТЕМА

При тези модели на Lamborghini се предлага богат избор от конфигурации на хидравличната система с цел удовлетворяване на специфичните изисквания  за работа на трактора. Хидравличната система с единична или двойна хидравлична помпа с дебит до 58л/мин има две основни модификации:

  • С три двойки хидравлични изводи с регулиране на дебита и механични разпределители или две двойки хидравлични изводи с допълнителна трета със силово-позиционно регулиране.
  • С две двойки дублирани хидравлични изводи – предни и задни с механично управление или три двойки хидравлични изводи две от които с електрохидравлично управление и една дублирана с регулиране на дебита.

Задна навесна система с механично или електронно управление с товароподемност от 2800 кг, предна навесна система с товароподемност 1500 кг и силоотводен вал работещ с 1000 об/мин.

 

КАБИНА

Шумоизолираната, отопляема и климатизирана кабина с ергономичен дизайн за максимален комфорт на оператора

ACTIVE DRIVE

Системата ACTIVE DRIVE позволява напълно независимо движение на предните колела във вертикала. Всяко колело е с горен и долен носач и хидропневматична система за определяне на положението с автоматичен контрол. Така се постига запазване на хоризонталното положение на трактора при всякакви терени и неравности. Налична за модел Spire S.

 

 

 

info@agromachinagroup.com                                                                                                                                                                               Agromachina Group Ltd 2020 © All rights reserve