Lamborghini SPRINT

SPRINT 50 - 60

Без компромиси дори и при компактните машини ...

SPRINT е флагманът на Lamborghini при малките трактори, перфектно съчетание между мощност и дизайн - компактен и пъргав с неукротимия дух на много по-мощна машина. Надежден, с високо ниво на оборудване като стандарт и пълен набор от допълнителни аксесоари в съчетание с широк спектър на пориложение и компактните му размери правят този трактор изключително подходящ за работа в ограничени пространства. Практичен и бърз, но също така изключително надежден с голямо сцепление и стабилност дори и при наклонени терени.

ТЕХНИЧЕСКИ ПАРАМЕТРИ
SPRINT 50 BASSO
SPRINT 50
SPRINT 60
Мощност, к.с.
51
51
59
Максимален въртящ момент (Nm)
145
145
170
Цилиндри / работен обем (бр. / см3)
4/2216
4/2216
4/2216
Минимална ширина (mm)
1399
1389
1389
Маса с кабина, кг
-
1810
1885
Маса с предпазна рамка, кг
1385
1500
1575
ДИЗАЙН

Интелигентен дизайн - синтез между стил и функционалност...


С перфектни пропорции, плавни и заоблени форми и наклонен капак е постигннат елегантен и изчистен дизайн, въплъщаващ стила на SPRINT – уникален трактор в своя клас.

ДВИГАТЕЛ

Двигатели Perkins: перфектният баланс между надежност, високи мощностни характеристики и нисък разход на гориво. Четири цилиндровите Euro V двигатели с индиректно впръскване са с турбокомпресор. Те постигат максимална мощност при 2600 об., а що се отнася до въртящия момент – той е почти постоянен, с голям запас което осигурява гъвкавост при работа с резки промени на наторарването. Резервоарът е с вместимост 40 литра.

ТРАНСМИСИЯ

 

Изключително подходяща за работа, изискваща голяма маневреност и бързо и лесно придвижване. Трансмисия със синхронизиран реверс 12/12 предавки се предлага като стандарт, а вариантът 16/16 със супер редуктор е новост при компактните модели. Управлението постига ъгъл на завой до 57 градуса, а бързата му реакция прави маневрирането бързо и лесно. Включването на блокажите на двата моста е електрохидравлично посредством бутон, спирачките са дискови потопени в маслена вана. Силоотводният вал на този трактор може да бъде три различни типа – заден синхронизиран с 540, 540ECO и 1000 оборота, странично разположен за задвижване на  косачка и преден силоотводен вал в комбинация с предна навесна система с товароподемност до 600 кг.

ХИДРАВЛИЧНА СИСТЕМА

Хидравлична система с невероятни експлоатационни качества

Хидравличната система е разделена на два кръга: единият е с помпа с дебит от 30 л/мин осигуряваща работата на задната навесна система с товароподемност до 1200 кг. и трите двойки хидравлични изводи; вторият използва помпа с дебит от 15 л/мин изцяло и само за хидростатичното управление. Предната навесна система с товароподемност до 600 кг., сгъваеми рамена и преден вом с честота на въртене 1000 оборота са опция.

КАБИНА

Платформата е окачена на метало-гумени тампони за намаляване на вибрациите и увеличаване на комфорта и удоволствието при работа с трактора.
Освен с интелигентно използваното пространство, мястото на оператора е максимално компактно с цел да се запази маневреността на трактора без да се нарушава комфорта на водача. Контролните уреди и индикатори са разположени интуитивно  за по-висок комфорт и ергономичност. Освен с различни мощности на двигателя SPRINT се предлага и с различна височина и ширина на рамата. Също така се предлага и вариант с шумоизолирана и климатизирана кабина с отваряеми предно и задно стъкло и регулируеми огледала.

 

 

info@agromachinagroup.com                                                                                                                                                                                 Agromachina Group Ltd 2020 © All rights reserved