Lamborghini STRIKE

Strike 100 - 110 - 120

Индивидуалност, гъвкавост и производителност...

Strike серията е еталон за мултифункционалност и надеждност изцяло в стил Lamborghini, която предлага на фермерите точната спецификация за всякакъв вид работа на полето или във фермата. Освен с надеждните си двигатели и атрактивен външен вид, тези трактори се отличават с иновативен дизайн, просторна и комфортна кабина, както и с високата си производителност.

Технически параметри
STRIKE 100
STRIKE 110
STRIKE 120
Мощност, к.с.
97
106
116
Максимален въртящ момент, Nm
386
424
462
Цилиндри / Работен обем (бр/см3)
4/3849
Товароносимост, кг
3600 кг / 4800 кг
 
 

ДИЗАЙН

Lamborghini във всеки детайл
С дизайна на Strike, Giugiaro Design тотално утвърждава характерните за „разярения бик“  агресивен силует с преливащи се бели линии, наклонен капак, допълващи се фарове на кабината, ергономичност, функционалност, лесна поддръжка и удоволствие от работата с трактора.

ДВИГАТЕЛ

Двигател, напълно заслужаващ името си
Серията Strike са оборудвани с три- и четирицилиндрови двигатели FARMotion с електронно управляема горивна система Common Rail с работно налягане 2000 bar. Цилиндровите глави и горивните камери на тези мотори са проектирани за максимална производителност при изключително нисък разход на гориво. Двигателите FARMotion осигуряват висока ефективност, невероятна надеждност, съчетани с ниски разходи за обслужване.

ТРАНСМИСИЯ

С цел винаги да се подсигури правилната скорост за успешното извършване на всяка една операция, серията Strike предлага три избора на механична или с включване под товар трансмисия. Изцяло механичната трансмисия с четири или пет предавки с икономични режими и супер редуктор разполага с 16+16 или 20+20 предавки. Във варианта с HI-LO предавките с икономичните режими и супер редуктора са 32+32 или 40+40 като този тип трансмисия разполага с включване под товар при две предавки. Версията с пълно включване под товар, осигуряваща пет предавки с четири диапазона и реверс се монтира на най-мощната модификация 120 и може да постигне скорост на движение до 60 км/ч. Включването на предния мост и при двата диференциала се осъществява посредством електрохидравлични клапани.

ХИДРАВЛИЧНА СИСТЕМА

Хидравличната система на Strike e напълно ефективна без значение от машината, с която работи. Хидравличната помпа с дебит от 55 l/min осигурява незабавно необходимият поток и налягане необходими дори за работата на машини с голям работен захват. По отношение на хидравличните изводи има няколко варианта -4, 6 или 8, като два от тях са пропорционални и с електрическо управление. Другата опция за хидравлична система е новата „ 60 ECO “ със сдвоена хидравлична помпа осигурява дебит от 60 л/мин само при 1600 оборота на двигателя.
Силоотводният вал работи при режими от 540,540 ECO, 1000, 1000 ECO, синхронизирани със съответната предавка. Също така тракторът може да се оборудва с преден силоотводен вал с 1000 оборота. Задната навесна система в зависимост от типа е с максимална  товароподемност от 3600 или 4800 кг. като допълнително оборудване се предлага и предна навесна с максимална  товароподемност от 1850 кг. 

КАБИНА

Работна среда в стил Lamborghini
Кабина на Strike е проектирана съвместно с дизайнерската къща Giugiaro, изцяло в стила на Lamborghini - елегантна, комфортна, изключително ергономична и функционална. Контролните уреди са групирани по цветови кодове и са разположени  в зависимост от честотата на използването им на удобно и леснодостъпно място около седалката на оператора. Широката и просторна кабина с четири колони и стъклен покрив гарантира перфектна видимост на 180 градуса. Това прави тази кабина много подходяща за работа с челен товарач, като гарантира лесна и безопасна работа при всякакви условия.

 

 

info@agromachinagroup.com                                                                                                                                                                                 Agromachina Group Ltd 2020 © All rights reserved