Мини челни товарачи  

 Мини челен товарач PIXY 25 HORSETRACT

 

 

Компактен, но мощен, гъвкав и надежден - това са само част от характеристиките на PIXY 25. Мини челният товарач се предлага с фиксирана или телескопична стрела. Благодарение на многобройните приставки PIXY 25 е идеалната машина за животновъдство, селскостопански дейности, подходящ помощник в конни бази и конюшни. PIXY 25 HORSETRACT се захранва от 3-цилиндров двигател Isuzu 3CA1 - 23 к.с., с хидростатична трансмисия 4WD.

 Мини челен товарач PIXY 45 T GRANDHORSE

Висока производителност, съчетана с тотална стабилност.
Благодарение на шарнирната рама, четирите управляеми колела, ниския център на тежестта, реактивното окачване на задния мост,  A.S.T. (защита на двигателя от претоварване) и електроуправляем диференциал, PIXY 45T никога няма да загуби сцепление, гарантирайки ви перфектен контрол и управление на машината при всякакви неравности на терена без значение при нормално движение или изкачване. PIXY 45T винаги е здраво стъпил на земята.
Управление
Хидростатично управление на шарнирната рама, заедно с четирите управляеми колела,  всяко от които задвижвано посредством хидромотор, позволява на оператора, независимо от размера и теглото да запази пълен контрол, стабилност и маневреност на машината при всякакви обстоятелства.

Висока товароподемност:
- 1.000 килограма при напълно разпънати стрела и рама без това да наруши стабилността на машината.
- 3.3 метра максимална височина на повдигане, благодарение на мощната стрела.
- 846 милиметра вътрешен радиус на завой .
Тези няколко параметри са резултат от перфектно съчетание между размери и маса и комбинацията от  четирите управляеми колела и ниския център на тежестта, заедно с шарнирната рама и използваните висококачествени компоненти, позволява машината да има на практика еднаква товароподемност при свито или изправено състояние. PIXY 45T  може да бъде оборудван като опция с едновременен двупосочен контрол на хидравличния поток, като разполага с три отделни хидравлични извода, контролирани директно от джойстика. Тази опция позволява използването на две машини – едната монтирана отпред, а другата отзад на машината.
 Мини челен товарач PIXY 35T WORKHORSE
PIXY 35T WORKHORSE с 3-цилиндровия си двигател Isuzu е перфектната универсална машина, подходяща за всякаква дейност. Надеждността е гарантирана с ниския център на тежестта и хидростатичната трансмисия 4WD.  PIXY 35T WORKHORSE е оборудван стандартно с телескопична стрела с височина на повдигане 2,7 метра.
 Допълнително оборудване

 

  

info@agromachinagroup.com                                                                                                                                                                                 Agromachina Group Ltd 2020 © All rights reserved