Трактори SAME

Историята на земеделието, събрана само в четири букви - SAME!

Между тракторите SAME и света на земеделието съществува неразривна връзка още от 1927 г. Още със създаването на първия си трактор компанията обещава модернизиции и безкрайна поредица от технически иновации. Всеки модел, който носи марката SAME е модерен, ефективен, здрав, безопасен и надежден, верен и неуморен партньор. SAME спечели и продължава да печели доверието на цели поколения земеделски производители по целия свят, които се доверяват на безкомпромисното качество и утвърденоето име на марката почти век.

ПРЕМИЕРА с ЦЕНИ като за ПРЕМИЕРА:

SAME LASER - мощен, недежден и по-комфортен от всякога!

Серията Laser се предлага в три мощностни варианта - 145, 165 и 180 к.с.

Какви са основните характеристики на серията LASER?

 • Двигател Deutz, Common Rail с турбокомпресор и интеркуле
 • Основните компоненти на охладителната система са изработени изцяло от алуминиий
 • Синхронизиран реверс
 • Три варианти на броят предавки в трансмисията: 12+12, 24+12 и 16+12
 • Супер редуктор с минимална скорост под 0.2 km/h
 • Силоотводен вал с външен съединител
 • Транспортна версия
 • Нов модел кабина
 • Висок дебит на помпата 94 или 131 l/min
 • Висока товароподемност на навесната система (до 8600 kg)
 • Голямо междуосие (2820 m)

ДВИГАТЕЛ

Двигател Deutz: мощен, надежден и безотказен
SAME Laser е задвижван от 6,1 литров, шест цилиндров  Deutz двигател с водно охлаждане, турбокомпресор и интеркулер. Горивната система DEUTZ Common Rail (DCR®) и електронният контрол на двигателя, свързани към системите за управление на трактора осигуряват оптимална мощност при минимален разход на гориво. 
Това осигурява комфорт на оператора, понижавайки необходимостта от често превключане на предавките, тъй като двигателят притежава достатъчен запас от мощност в различните режими на натоварване, при това с нисък разход на гориво.
Лесният достъп до мотора, води до понижаване на разходите и времето за обслужването му и повишава ефективността на машината като цяло.
Специално проектираният цилиндров блок на двигателя като носещ елемент в конструкцията на машината осигурява нейната здравина и надежност, дори и при най – тежките натоварвания.

ТРАНСМИСИЯ

Трансмисията на серията Laser е проектирана от SDF Group и се предлага в различни конфигурации, с цел избиране на правилната предавка за всяка конкретна задача.
12F+12R (4 синхронизирани предавки, 3 диапазона)
16F+12R (4 синхронизирани предавки, 3 диапазона, лост за реверс и редуктор)
16F+12R (4 синхронизирани предавки, 3 диапазона, лост за реверс и супер редуктор)
24F+12R (4 синхронизирани предавки, 3 диапазона, лост за реверс и редуктор - splitter)

ХИДРАВЛИЧНА СИСТЕМА

За да бъде гарантирана максимална гъвкавост на хидравликата, LASER се предлагат в различни конфигурации на хидравличната система, за да се удовлетворят всички изисквания на клиента.

Основните характеристики са:

 • Компоненти Bosch и Danfoss
 • Независими хидравлични кръгове
 • Избор на два вида хидравлични помпи
 • Двойна помпа с дебит до 131 l/min
 • Товароподемност на навесната система до 8600 кг
 • До четири двойки хидравлични изводи с регулатор на дебита

Двата кръга на хидравличната система позволяват обезпечаване на различните хидравлични операции. Независимата хидравлична помпа за управление с дебит от 43 l/min осигурява леко и бързо управление при различните маневри. Управлението на машината винаги е ефективно и бързо дори и при ниски обороти на двигателя.

С максимална товароподемност до 8.600 кг, тези трактори могат да използват дори и с по-тежък инвентар. Конфигурацията на хидравличните изводи може да бъде направено според индивидуалните изисквания на клиента.

КАБИНА

Широката и просторна кабина на серията Laser е с четири колони и гарантира перфектна видимост на 360 градуса. Добрата странична видимост е постигната благодарение на скосените калници и високата позиция на оператора. За да се осигури комфорт на оператаора кормилната колона е регулируема, а контролните уреди са групирани по цветови кодове и са разположени  в зависимост от честотата на използването им на удобно и леснодостъпно място около седалката на оператора. Серията Laser са оборудване с пасажерска седалка, включена в стандартното оборудване на трактора.

 

 

 

 

info@agromachinagroup.com                                                                                                                                                                                 Agromachina Group Ltd 2020 © All rights reserved