Системи за резитба

 
  Електрически ножици INFACO, модел F3010
С електрическата ножица на INFACO, модел F3010 имате възможност сами да заменяте режещата глава, според вида работа, която извършвате.
Опция различни приставки – Light, Medium и Maxi комплекти:
  • Infaco Light е подходяща за рязане на клони с дебелина до 35 мм. Тази приставка ви предлага много добра маневреност, благодарение на малката режеща глава.
  • Infaco  Medium е подходяща за клони с диаметър до 45 мм. С тази приставка увеличавате капацитета на апарата, което го прави подходящ както за лозя, така и за храсти и овошки.  
  • Infaco Maxi е подходяща за рязане на клони с дебелина до 55 мм, а размерът и е подходящ за възстановяване на стари лозя и храсти.

LCD дисплей, който показва нивото на батерия, интензивността на работа, брой срезове, а също така и електронна настройка на пресичането на ножовете и настройка на полуотвора.
За вашия комфорт и по-голяма ефективност ножицата има два режима на работа – импулсен и направляван. Масата на батерията също е оптимизирана и е вградена в нова, удобна жилетка, която я задържа в близост до тялото ви. Моделът може да бъде оборудван с различни статични или телескопични удължения от 1.50 м. до 3.50 м., позволяващи резитба на височина 5 метра от земята. Управлението на ножицата се осъществява чрез малък, подвижен прекъсвач, монтиран на карбоново удължение.

 Пневматични ножици COLIZZI PNEUMATICA, модел DIAMOND
DIAMOND са професионални пневматични ножици. Корпусът е изработен от алуминий, а режещата глава е произведена от висококачествена стомана.
Ножицата е оборудвана с двойно бутало, което постига сила на рязане около 235 кг, което гарантира чисто и точно рязане. Двойното бутало намалява умората при оператора, а ергономичната му омекотена ръкохватка създава комфорт при продължителна работа.
  Пневматични ножици COLIZZI PNEUMATICA, модел MARVEL 45

MARVEL са професионални ножици, подходящи за подрязване на лозя и овощни градини. Частите са изработени от алуминий, което осигурява лекота и устойчивост при продължителна работа. Буталото гарантира 187 кг. сила на рязане.
Режещата глава е изработена от висококачествена стомана, а профилът на острието е разработен специално за резитба на овощни дървета, лозя и клони с диаметър до 31 мм. Ножиците от серията MARVEL 45 разполагат с двоен лост, което намалява усилието при работа с до 50%, в сравнение със системата с единичен лост.
Ножицата разполага с противозамръзващо устройство, предотвратяващо замръзване, причинено от конденз при ниски температури.
Ножиците са подходящи за употреба с телескопични удължители, което гарантира резитба до 5 метра без използване на стълба. Леки и маневрени, те са подходящи за продължителна резитба.

  Пневматични ножици COLIZZI PNEUMATICA, модел MARVEL 35
MARVEL 35 са най-леката серия от COLIZZI PNEUMATICA. С компактните си размери, алуминиевия корпус и режеща глава, изработени от висококачествена стомана значително се увеличава комфорта при продължителна работа.
  Пневматичен трион COLIZZI PNEUMATICA, модел F40

Пневматичният трион F40 изцяло може да замести пневматичните ножици във всяка операция, които изискват по-голяма силата на рязане. Трионът разполага със система за автоматично смазване на веригата. Предлага се в три варианта:

  • острие 8‘‘ с верига 1/4‘‘
  • острие 10‘‘ с верига 3/8‘‘
  • острие 10‘‘ с верига 1/4‘‘
  Компресори COLIZZI PNEUMATICA
Голямо разнообразие от компресори на COLIZZI PNEUMATICA с автономно задвижване от двигател с вътрешно горене и задвижване чрез силоотводния вал на трактора.

 

 

  

Agromachina Group Ltd 2013 © All rights reserved