През последните години украинската фирма Boguslav все по-бързо навлиза на европейския пазар и заявява своите позиции като един от лидерите в производството на прикачни пръскачки.
Украинският производител има внушителен асортимент, в който всеки земеделец може да намери правилната машина за стопанството си. Моделите са разнообразни с обем - 2000, 2500, 3000 и 4000 литра, работна дължина на щангата - от 18 до 36 метра, вид пръскане, дебит на помпа, гуми и други. Независимо от конфигурацията всяка машина се характеризира със стабилна работа при висока скорост и добра маневреност.

 

При производството на пръскачките се внедряват най-съвременните технологии, като се използват определени компоненти от световноизвестни фирми-производители. Помпите са производство на Annovi Reverberi и Comet, дюзите са Lechler, а оборудването за прецизно земеделие е на Raven и ARAG.
За комфорта е помислено още при проектирането на пръскачките. Хидравлично сгъваемите щанги и хидро-пневматичен паралелограм за регулиране на височината и стабилизиране на щангата при работа, компютър, системите за миксиране на флуида и много други са само част от решенията, които правят процеса на работа наистина удобен.
Щангите разполагат със защитен механизъм, който осигурява хоризонтално и вертикално изместване при среща с препятствие, а след това бързо възстановява първоначалната позиция. От друга страна паралелограмно окачване на щангите позволява регулиране на височината на работа дори и по време на движение в диапазон от 60 до 180 см.
Дългогодишната експлоатация на пръскачките е гарантирана от прахово боядисване на металните детайли и резервоарите с UV защита.
Можете да видите пръскачките на Boguslav в базите на Агромашина Груп, официален представител на бранда за България.

 

 Щангови пръскачки BOGUSLAV, серия TITAN   резервоар: 3000 литра
щанга: 24 - 28
 • Вместимост на резервоарa – 3000 литра
 • Работна ширина на щангата – 24 m
 • Хидравлично сгъваеми щанги
 • Хидро-пневматичен паралелограм за регулиране на височината и стабилизиране на щангата в работа
 • Работна височина на щангата 500-1850 мм
 • Пътен просвет /клиърънс/ 650 мм
 • Помпа с дебит 250 л/ мин
 • Прахово покритие на всички метални детайли против корозия
 • Основен резервоар и резервоар за чиста вода от синтетичен полимер – пластмаса с UV
 • Показател за ниво на флуида в резервоара
 • Система за миксиране на флуида в резервоара
 • Регулируем мост/ колея -  1800-2100mm
 • Стълба и платформа за достъп до пълнителния отвор
 • Колела – 9.5R42
 • Фиксиран теглич, регулируем по височина

 
 Щангови пръскачки BOGUSLAV, серия ATLANT   резервоар: 3200 - 4200 литра
щанга: 18 - 22 - 24 - 28 - 32 - 36

Серията ATLANT са високопродуктивни машини с вместимост на резервоара 3200 и 4200 литра и работна ширина на щангите от 18 до 36 метра.
Усилено шаси и щанга с 3D пространствени ферми от алуминиеви профили осигуряват здравина, ефективност и антикорозионна защита. Динамичните натоварвания на рама и щанга се компенсират от активното пневматично окачване на моста и хидро-пневматично паралелограмно окачване на щангата. Това позволява постигането на високи работни скорости, а от там и до висока ефективност.
Хоризонталната стабилност на щангата се осигурява от специален пендулен (махален) механизъм и хидро-механична система за намаляване на вертикалните вибрации. Крайните секции на щангата имат пружинно-шарнирна връзка, осигуряваща хоризонтална дислокация и връщане в работно положение при сблъсък с препятствие.

Машината е оборудвана с пневматична спирачна система, която в комбинация с активното окачване на моста осигурява гладка и безопасна експлоатация в работен и транспортен режим.
Унифициран контрол на всички функции, като подготовка на препарата в премиксера, подаване на препарат към дюзите, системите за пълнене и измиване на резервоара е улеснено чрез централен контрол, разположен в предната част на пръскачката.
Това не само улеснява работата, но и минимизира грешките.
Системата за измиване включва мощни ротационни дюзи в резервоара и отделен съд за чиста вода, което осигурява отлично измиване на помпата, миксера и всички компоненти. Помислено е за всеки детайл, като дюзите са монтирани на неръждаема тръба а маркучите са покрити с предпазни пластмасови спирали на местата където биха били застрашени от протриване или нарушаване на целостта. 

В машините се вграждат само доказани компоненти от реномирани производители като помпи AnnoviReverberi - Италия, електрически компоненти от ARAG - Италия и дюзи от Lechler - Германия. По този начин се гарантира най-високото качество и ефективност на растителна защита.

 
 Щангови пръскачки BOGUSLAV, серия KRONOS   резервоар: 2500 - 3000 литра
щанга: 18 - 22
Тази серия има редица преимущества, едно от тях е високоякостната рама и сигурното антикорозионно покритие. Всички метални компоненти на шаси и рама на щангата са изработени от високоякостни метални профили. Антикорозионно прахово покритие се нанася след цялостно почистване в камера с пясъкоструй и химическо почистване. 
В машините се вграждат само доказани компоненти от реномирани производители като помпи AnnoviReverberi Италия, електрически компоненти от ARAG Италия и дюзи от Lechler Германия. По този начин се гарантира най-високото качество и ефективност на растителна защита.
Стабилизираща система намаляваща хоризонтални и вертикални вибрации гарантира плавна и безпроблемна работа и при високи скорости и неравни терени.
Автоматична защитна система позволява отклонение във вертикала до 15 градуса, а в хоризонтала до 45 градуса и връщане в работно положение незабавно след преодоляване на препятствието.

Паралелограмното окачване на щангата позволява плавно регулиране на работната височина в диапазона от 0.6 м - 1.85 м.
Колесарът също позволява плавно регулиране на колеята от 1.40 м до 2.1 м, а пътния просвет при гуми R42 цола е цели 650 мм. Работните ширина на щангата са 18, 21 и 22 метра.
 
 Щангови пръскачки BOGUSLAV, серия ODYSSEY   резервоар: 2000 - 2500 литра
щанга: 15 - 18 - 22
Подходящи за третиране както на големи, така и на малки площи с вместимост на резервоара от 2000 и 2500 литра, като във всеки случай е гарантирана перфектната хомогенност на разтвора, посредством две керамични бъркалки, работещи под високо налягане. Окомплектовката позволява монтиране на премиксер смесител с вместимост от 28 до 50 литра. Помпите са AnnoviReverberi - Италия с капацитет 145 и 160 литра/ минута
Паралелограмното окачване на щангата позволява плавно регулиране на работната височина в диапазона от 0.7 м - 1.85 м. Колесара също позволява плавно регулиране на колеята от 1.40 м до 2.1 м, а пътният просвет e 550 мм. Работните ширина на щангата са 18 и 22 метра.
Автоматична защитна система позволява отклонение във вертикала и хоризонтала, и връщане в работно положение незабавно след преодоляване на препятствието.
Всички метални елементи са прецизно почистени в камера с пясъкоструй и прахово боядисани на полимерна боя.

 

 

info@agromachinagroup.com                                                                                                                                                                          Agromachina Group Ltd 2020 © All rights reserved