Професионални механични ножици VESCO

   
 Лозарски ножици VESCO, модел A1
Класически модел ножици за резитба. Дръжката е ергономична с гумена ръкохватка против плъзгане, което намалява умората в ръката при продължителна работа. Острието е изработено от висококачествена стомана с високо съдържание на въглерод и закалено с термична обработка. Острието и контра-острието могат да бъдат регулирани, гарантиращо точен и чист срез.
 • Захват - ML /среден-голям/
 • Маса - 240 гр.
 • Дължина - 210 мм
 • Срез диаметър - 25 мм
 Ножици VESCO, модел A3
Подходящи при рязане на цветя и билки, леки и компактни, изработени от термично обработена висококачествена стомана с високо съдържание на въглерод. Дръжката е с гумена ръкохватка и ергономична форма. Ножицата е подходяща за клони с диаметър до 2 см.
 • Захват - S /малък/
 • Маса - 230 гр.
 • Дължина - 200 мм
 • Срез диаметър - 20 мм
 Овощарски ножици VESCO, модел A2
Двойнорежещи ножици, подходящи за овощни дървета и храсти. Острието е изработено от термично закалена стомана с високо съдържание на въглерод. Дръжката е ергономична с гумена ръкохватка против плъзгане, което намалява умората в ръката при продължителна работа. Захватът на модел A2/S е 40 мм, а на A2/ML е 48 мм, което прави серията A2 подходяща както за хора с по-малки ръце, така и за тези с по-големи.
 • Захват - S /малък/ и ML /среден-голям/
 • Маса - 250 гр.
 • Дължина - 200 мм
 • Срез диаметър - 25 мм
 Овощарски ножици VESCO, модел A4
Овощарската ножица A4 прави срез тип гилотина. Острието е изработено от термично закалена стомана с високо съдържание на въглерод. Дръжката е ергономична с гумена ръкохватка против плъзгане, което намалява умората в ръката при продължителна работа. Захватът на модел A4/S е 40 мм, а на A2/ML е 48 мм, което прави серията A4 подходяща както за хора с по-малки ръце, така и за тези с по-големи.
 • Захват - S /малък/ и ML /среден-голям/
 • Маса - 240 гр.
 • Дължина - 210 мм
 • Срез диаметър - 25 мм
 Лозаро-овощарски ножици VESCO, модел A6
Лозаро-овощарската ножица A6 прави срез тип гилотина. Дръжката е ергономична с гумена ръкохватка против плъзгане, което намалява умората в ръката при продължителна работа. Острието е изработено от висококачествена стомана с високо съдържание на въглерод и закалено с термична обработка. Острието и контра-острието могат да бъдат регулирани, гарантиращо точен и чист срез. Захватът на модел A6 е тесен, което го прави подходящ и удобен както за хора с големи ръце, така и с по-малки.
 • Захват - S /малък/
 • Маса - 240 гр.
 • Дължина - 210 мм
 • Срез диаметър - 25 мм
 Лозаро-овощарски ножици VESCO, модел A10
Формата на острието е подходяща за рязане на клони с по-голям диаметър и е конструирана така че предпазва клона от приплъзване по време на рязане. Вграден е малък резервоар за масло, което смазва ножицата по време на работа. В острието има място, прогодено за рязане на метална тел и жици. Дръжката е ергономична с гумена ръкохватка против плъзгане, което намалява умората в ръката при продължителна работа. Острието е изработено от висококачествена стомана с високо съдържание на въглерод и закалено с термична обработка.
 • Захват - ML /среден-голям/
 • Маса - 240 гр.
 • Дължина - 210 мм
 • Срез диаметър - 25-30 мм
 Професионални ножици VESCO, модел S1

Професионалните ножици серия S1 са подходящи основно за поддръжка на жив плет, но могат да намерят приложение и в лозарството и овощарството. Острието е изработено от термично обработена висококачествена стомана с високо съдържание на въглерод. Ножицата разполага с денфер, а дръжката е ергономична с гумена ръкохватка против плъзгане, което значително намалява умората в ръката при продължителна работа. Прецизното регулиране на остриетата се извършва посредством самозаконтряща се гайка и дистанционна втулка. Предлага се в два размера - 55 и 75 см.

Модел
Дължина, см
Маса, г
Диаметър на среза, мм
S1/55
55
990
15
S1/75
75
1100
18
 Професионални ножици за жив плет VESCO, модел S2

Острието на професионалните ножици серия S2 са със специална вълнообразна форма, която спомага за чист и точен срез. прави продължителното рязане лесно и комфортно. Подходящи за поддържане на жив плет и професионално в ланшафтно проектиране и озеленяване. Острието е изработено от термично обработена висококачествена стомана с високо съдържание на въглерод. Ножицата разполага с денфер, а дръжката е ергономична с гумена ръкохватка против плъзгане, което значително намалява умората в ръката при продължителна работа. Прецизното регулиране на остриетата се извършва посредством самозаконтряща се гайка и дистанционна втулка. Предлага се в два размера - 55 и 75 см.

Модел
Дължина, см
Маса, г
Диаметър на среза, мм
S2/55
55
990
17
S2/75
75
1100
20
 Овощарски ножици с дълго рамо VESCO, серия T10
Серия Т10 са овощарски ножици с дълго рамо с дължина 60, 80 и 100 см. Подходящи са за подрязване на средна до голяма храстовидна растителност, благодарение на големият ъгъл на отваряне и дългото рамо, което намалява усилитето при рязане. Ножиците от серия Т10 правят срез тип гилотина, а формата на острието е проектирана, така че да предотвратява приплъзване на клоните по време на рязане. Острието е изработено от висококачествена стомана с високо съдържание на въглерод и закалено с термична обработка. Вграден е малък резервоар за масло, което смазва ножицата по време на работа. Дръжката е ергономична с гумена ръкохватка против плъзгане, което намалява умората в ръката при продължителна работа. Дългото рамо и малката маса позволяват работа от разстояние, без значително усилие.
Модел
Дължина, см
Маса, г
Диаметър на среза, мм
Т10/60
60
820
45
Т10/80
80
980
45
Т10/100
100
1140
45
 Овощарски ножици с дълго рамо VESCO, серия T20
Серия Т20 са овощарски ножици с дълго рамо с дължина 60, 80 и 100 см. Подходящи са за подрязване на голяма храстовидна растителност, благодарение на големият ъгъл на отваряне и дългото рамо, което намалява усилитето при рязане. Ножиците Т20 правят срез тип гилотина, а формата на острието е проектирана, така че да предотвратява приплъзване на клоните по време на рязане. Острието е изработено от висококачествена стомана с високо съдържание на въглерод и закалено с термична обработка. Вграден е малък резервоар за масло, което смазва ножицата по време на работа. Дръжката е ергономична с гумена ръкохватка против плъзгане, което намалява умората в ръката при продължителна работа. Дългото рамо и малката маса позволяват работа на разстояние, без значително усилие.
Модел
Дължина, см
Маса, г
Диаметър на среза, мм
Т20/60
60
820
45
Т20/80
80
980
45
Т20/100
100
1140
45
 Овощарски ножици с дълго рамо VESCO, серия T30

Серия Т30 са овощарски ножици с дълго рамо с дължина 60, 80 и 100 см. Подходящи са за подрязване на средна до голяма храстовидна растителност, благодарение на механизмът "директен срез". Ножиците Т30 правят срез тип гилотина, а формата на острието е проектирана, така че да предотвратява приплъзване на клоните по време на рязане. Острието е изработено от висококачествена стомана с високо съдържание на въглерод и закалено с термична обработка. Вграден е малък резервоар за масло, което смазва ножицата по време на работа. Дръжката е ергономична с гумена ръкохватка против плъзгане, което намалява умората в ръката при продължителна работа. Дългото рамо и малката маса позволяват работа на разстояние, без значително усилие.

Модел
Дължина, см
Маса, г
Диаметър на среза, мм
Т30/60
60
690
40
Т30/80
80
850
40
Т30/100
100
1010
40
 Овощарски ножици с дълго рамо VESCO, серия T40
Серия Т40 са овощарски ножици с дълго рамо с дължина 60, 80 и 100 см. Подходящи са за подрязване на средна до голяма храстовидна растителност, благодарение на механизмът "директен срез". Ножиците Т40 правят срез тип гилотина, а формата на острието е проектирана, така че да предотвратява приплъзване на клоните по време на рязане. Острието е изработено от висококачествена стомана с високо съдържание на въглерод и закалено с термична обработка. Вграден е малък резервоар за масло, което смазва ножицата по време на работа. Дръжката е ергономична с гумена ръкохватка против плъзгане, което намалява умората в ръката при продължителна работа. Дългото рамо и малката маса позволяват работа на разстояние, без значително усилие.
Модел
Дължина, см
Маса, г
Диаметър на среза, мм
Т40/60
60
690
40
Т40/80
80
850
40
Т40/100
100
1010
40

 

 

  

info@agromachinagroup.com                                                                                                                                                                                 Agromachina Group Ltd 2013 © All rights reserved